1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak esicy z przerzutami na wątrobę |
Ola Olka
Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 17731
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-05-16, 14:00 Temat: Rak esicy z przerzutami na wątrobę |
mondfa, bardzo mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-03-21, 09:38 Temat: Rak esicy z przerzutami na wątrobę |
mondfa napisał/a: | DO tego okazało się, że ma przerzuty na płucu | Hmm to znaczy może być coś poważniejszego? Napewno trzeba to dalej diagnozować. mondfa napisał/a: | A teściowa miała spadek normy, ale dzisiaj lepiej. Była w stanie sama się wykąpać i zrobiła nawet pranie | No tak teściowa tylko troche podniosła się z łóżka i już do roboty co? . Zartuje - oczywiście super - zawsze to lepiej niż poddawać się depresji jak tu pisałaś mondfa napisał/a: | zapada się w sobie z dnia na dzień. |
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-03-20, 12:40 Temat: Rak esicy z przerzutami na wątrobę |
mondfa napisał/a: | Dowiedziałam się dziś, ze Teść też ma złośliwy nowotwór. Wiem tylko tyle ze przez cewkę moczowa go usuwali. | Pisałaś coś o prostacie w poprzednich postach - to z tym związane? Jeżeli został usunięty to już nie jest całkiem źle. Cytat: | wyglada na to ze się nam zmówili... | Nieszczęścia chodzą parami , tak bywa. Przykro mi , będziecie musieli teraz obie sprawy ogarnąć, ale miejmy nadzieję że u teścia nie będzie to takie problematyczne.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-03-13, 11:51 Temat: Rak esicy z przerzutami na wątrobę |
Rady marzeny66 i missy są naprawdę bardzo dobre. Porozmawiajcie jak najszybciej na "naradzie rodzinnej" jakie podjąć dalsze kroki. Stan załamania samopoczucia może przyjść bardzo szybko, nawet z dnia na dzień i wtedy może nie być czasu na rozważania. Musisz jakoś przekonać męża i brata męża by dali mamie i efekcie też sobie pomóc - bo naprawdę będą tej pomocy potrzebowali. nawet jeżeli wdroży się chemioterapię ( zapewne paliatywną).
Pozdrawiam serdecznie |
|
|